top of page
Vyhledat

Digitální strategie v 5 krocích

Aktualizováno: 22. 3. 2021



Praktický průvodce pro všechny, kdo to myslí opravdu vážně s implementací digitálních technologií.

Pokud jste si jistí Vaším záměrem v oblasti nových technologií, začněte působit aktivně uvnitř Vaší společnosti. Nejlepší, co můžete udělat je, že se začnete bavit s Vašimi kolegy o tom, kde vidíte Vaši firmu za 2 roky, 5 nebo 10 let. Bavte se o trendech, které ovlivňují vaše odvětví. Seznamte se s tím, co dělá vaše konkurence, jak jiné firmy využívají současné trendy k tomu, aby jim rostly prodeje a zisk.

Skvělým nástrojem, který Vám umožní vést tuto diskuzi s Vašimi kolegy, je šablona digitální strategie, kterou si můžete stáhnout z tohoto odkazu.

Až budete mít základní představu o tom, jak byste chtěli s novým technologiemi začít, přijďte na jeden z našich Inovačních workshopů.

Na Inovačním workshopu Vám ukážeme, jak na současné trendy reagují přední hráči z oboru. Názorně Vám popíšeme příležitosti, které Vám implementace nových technologií nabízí. Otevřeme Vám oči a seznámíme Vás s pohledem a přístupem českým firem a získáte jedinečnou možnost networkingu s lidmi, kteří mají stejnou snahu jako Vy něco ve svých firmách změnit.

Aktuální termíny inovačních workshopů jsou k dispozici na této adrese.

A co dál? Svolejte Vaše kolegy ve firmě a domluvte se s námi na Discovery workshopu u Vás ve firmě. Připravíme digitalizační strategii rozvoje Vaší firmy přímo s Vámi, na míru Vašim potřebám a požadavkům. Budeme se bavit o pěti pilířích digitální strategie a pomůžeme Vám a Vašim kolegům vydefinovat očekávání a cíle, které můžete dosáhnout díky implementaci moderních digitalizačních technologií. Připravíme pro Vás digitalizační strategii na míru, která Vám umožní zahájit novou etapu rozvoje Vaší firmy. Jen na Vás potom je, kdy s implementací nové digitalizační strategie začnete.

Máte zájem? Vyplňte prosím formulář na tomto odkazu a my se Vám ozveme zpět.


26 zobrazení0 komentářů
bottom of page